Στις 11-5-2022 επισκέφθηκε τα γραφεία του Νομαρχιακού συλλόγου ν. Καβάλας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσας
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των φορέων μας που αφορά παρεμβάσεις στο τομέα της προσβασιμότητας για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία στις υποδομές και υπηρεσίες του νησιού δημόσιες και ιδιωτικές.
Μας χαροποιεί το γεγονός ότι ο κ. Μανίτσας με την ευαισθησία που τον διακρίνει πρωτοστατεί στη δημιουργία προσβάσιμων υποδομών γνωρίζοντας ότι είναι απαραίτητες για την ανάδειξη της ποιότητας ζωής του νησιού της Θάσου ως τουριστικού προορισμού που απευθύνεται σ όλους μας.
Η συνεργασία με το Δήμο Θάσου συνεχίζεται και αφορά τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για την εγκατάσταση αυτόνομων μηχανισμών πρόσβασης στη θάλασσα αλλά και τη δημιουργία ολοκληρωμένων υποδομών στις παραλίες του νησιού, γιατί το ενδιαφέρον του Δημάρχου κ Κυριακίδη Ελευθερίου παραμένει αμείωτο και γνωρίζουμε ότι θα συνεχιστεί έως ότου ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το νησί της Θάσου φιλικό και προσβάσιμο.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ RIGINALS"